14/09 - 16/10: Rijk Zwaan Global Open Field e-vent

Rijk Zwaan organiseert van 14 september tot en met 16 oktober het Rijk Zwaan Global Open Field e-vent Fijnaart. "Het event belooft een unieke combinatie te worden van persoonlijke (online) veldbezoeken en meetings. Het groenteveredelingsbedrijf stelt op maat gemaakte programma’s samen voor hun klanten. Zo zorgt Rijk Zwaan ervoor dat, juist ook in deze tijd, klanten de persoonlijke aandacht krijgen", aldus Rijk Zwaan. 

Rondleidingen en webinars
Klanten worden zoals elk jaar, in Fijnaart of online, persoonlijk rondgeleid over het uitgebreide demoveld met als hoogtepunten dit jaar: KnoxTM, welke roze verkleuring in verse en versneden sla vertraagt, Salanova Teenleaf voor mechanische oogst en de smaakvolle saladekool CabbisiTM. Daarnaast kunnen zij webinars bijwonen over onderwerpen als Hydroponics, Convenience, Organics, Retail, voedseltrends en consument- en marktonderzoeken.

In gesprek
Het Rijk Zwaan Global Open Field e-vent draait om goede gesprekken en open discussies. De programma’s op maat, geven klanten de kans om met gewas- en marktspecialisten in gesprek te gaan en hun eigen klant en leverancier hierbij te betrekken. Op deze manier wil Rijk Zwaan het uitwisselen van ervaringen, kennis en ideeën stimuleren.  

Veiligheid staat voorop
Vanzelfsprekend staat de veiligheid van klanten en medewerkers voorop. Rijk Zwaan volgt de adviezen van de gezondheidsorganisaties en overheden nauwlettend. Bezoekers van de demo kunnen ervan uitgaan dat alle benodigde maatregelen worden getroffen voor een veilig en succesvol bezoek.

Aanmelden
Hoewel Rijk Zwaan iedereen graag persoonlijk op de demovelden had ontmoet, is het veredelingsbedrijf enthousiast over de mogelijkheden die dit hybride event biedt. Geïnteresseerden kunnen zich via www.rijkzwaan.nl/demodagen aanmelden voor een programma op maat.  

Voor meer informatie:
www.rijkzwaan.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven