Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anders Koffie op zoek naar 100 'mede-impactmakers'

"Van de gebruikte zakken maken we nieuwe producten"

Tjerk Kooistra is in januari gestart met Anders Koffie. "Hiermee wil ik een beweging in gang zetten binnen de koffiemarkt. Anders Koffie is een 100% biologische en circulaire Arabica koffie. De koffiebonen komen uit groene coöperaties uit Peru, Colombia, Honduras en Mexico. De koffiebonen worden gebrand door een brander die 80% minder CO2 uitstoot heeft dan andere branders. Ik bezorg de koffie per 'Anders Koffiets' in Zwolle en buiten Zwolle is de bezorging in handen van de duurzame fietskoeriers van Cycloon."

Hij neemt daarnaast zijn verantwoordelijkheid voor het afvalproduct. "Ik haal de gebruikte zakken op. Hier maken we nieuwe producten van, namelijk boodschappentassen en wijnkoelers. Daarnaast draagt Anders Koffie oplossingen aan om wat je met het koffiedik kunt doen." Hier is deze blog over geschreven.

Tjerk vervolgt: "Een beweging in gang zetten, kun je niet alleen. Daar heb ik mede-impactmakers voor nodig die samen met mij de verandering in de koffiemarkt willen brengen. Door voor Anders Koffie te kiezen, kies je voor circulariteit, biologisch en verantwoord ondernemen. Dat de koffie ook nog lekker is, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen."

Voor meer informatie:

Tjerk Kooistra
Anders Koffie
06 44334551
tjerk@anderskoffie.nl  
www.anderskoffie.nl 

Publicatiedatum: