Vernieuwde Tartin'O gepresenteerd

Tholen - La vie est belle heeft recent de vernieuwde Tartin'O gepresenteerd. "Het gaat hierbij om de verbeterde versie van onze populaire Tartin'O spread. In het kort verbeterden we de voedingswaarden, verhoogden we de inhoud in een nu rond potje en kozen we voor een recycleerbare verpakking", vertelt Véronique Schaillée.

Waarom is gekozen voor verbetering van dit product? "We luisteren heel goed naar de feedback die we van onze klanten krijgen. Dan heb ik het over zowel de winkeliers als de consumenten. Deze informatie hebben we gebruikt om dit product nog beter te maken. Voor vegan zoeken we altijd naar manieren om de voedingswaarden te verbeteren en dat is nu ook voor dit product gelukt. De vetten zijn met 20% verlaagd, waarvan het aandeel verzadigde vetten met 35%. Het vezelgehalte is met 160% gestegen. Het eiwitgehalte is met 50% verhoogd. En de zouten zijn met 25% verminderd."

De producent heeft ook het volume per potje verhoogd. "Veel mensen gaven aan dat het potje toch altijd wel snel leeg ging. Daarom besloten we het volume te verhogen. De verpakking is meteen ook verduurzaamd: hij is voor 100% uit A-PET gefabriceerd, waardoor deze gerecycled kan worden. Daarnaast zorgt meer gewicht voor minder verpakking per kilo grondstoffen, waardoor de prijs/kilogram-verhouding verbeterd is. Bijkomend voordeel van deze nieuwe verpakking is dat het een mooie en uitnodigende look heeft die het toelaat om de Tartin'O zo voor gasten te serveren."

Ze vervolgt: "Onze klanten brengen ons regelmatig op goede ideeën. Dankzij hen besloten we bijvoorbeeld om een falafel range met wereldse smaken te ontwikkelen als aanvulling op onze burgers. Sinds dit voorjaar hebben we naast de bestaande Falafel Original ook een Griekse, Italiaanse en Mexicaanse variant in ons aanbod. Uiteraard kozen we ook hierbij waar mogelijk voor lokale ingrediënten."

Voor meer informatie:

Véronique Schaillée
La vie est belle
Legeweg 135-137
B-8020 Oostkamp
+32 486878797
veronique@lavieestbelle.be  
www.lavieestbelle.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.