Jaarlijkse zoektocht naar duurzame jongeren van start

De zoektocht naar de Duurzame Jonge 100 van 2020 is begonnen. De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Elk jaar kan men zichzelf of iemand anders van 32 jaar of jonger opgeven en zal een 10 koppige jury de 100 meest inspirerende jonge koplopers uitkiezen.

Het is dit jaar voor de 7e keer de DJ100 dat SustainableMotion de verkiezing organiseert. De zoektocht naar de duurzaamste jonge koplopers van Nederland loopt van 14 april t/m 15 mei. Jonge ondernemers, young professionals en studenten kunnen zichzelf of door iemand anders worden opgegeven via de website.

"Met de verhalen van de duurzame jongeren laten we samen zien
dat duurzaamheid mogelijk is. De verkiezing is dan ook niet het eindpunt, maar het startpunt. DJ100'ers worden onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om hun
verhaal verder onder de aandacht te brengen."

Vakjury
Na 15 mei kiest een vakjury de 100 duurzaamste koplopers van 2020. De jury bestaat uit tien spraakmakende personen op het gebied van duurzaamheid, waarbij een verdeling is gemaakt van jong en ervaren talent, met dit jaar onder andere Mark van Baal (oprichter Follow This), Folkert van der Molen (marketing manager Sustainalize) en Natascha Kooiman (oprichter Smaackmakers).

"Op donderdagavond 2 juli zijn we voornemens de Duurzame Jonge 100 van 2020 feestelijk te lanceren bij Circl in Amsterdam. Daarbij nemen we richtlijnen van het RIVM in acht: in het uiterste geval
lanceren we de DJ100 van 2020 online.

Voor meer informatie en aanmelden: www.dj100.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven