Nieuw: 100% plantaardige worsten

Het nieuwe merk Upside maakt 100% vegan worsten in de smaken Roasted Veggies, Red Herbs en Salty Spices. De worsten kunnen worden gebakken, gegrild of op de BBQ.

Toevoeging aan huidig assortiment
De worsten van Upside zijn gemaakt van seitan en lupine, biologisch en vegan. "De vleesvervangermarkt groeit met meer dan 20% per jaar, maar bijna alles is gemaakt van voornamelijk soja. Daarnaast is er weinig keuze in worsten, het zijn vooral de standaard rookworst, bratwurst, wieners of knakworst", zo legt Erik van Gangelen van Upside uit. "Upside heeft daarom verschillende soorten smaken gecreëerd. Van Red Herbs tot Roasted Veggies. Vegan en biologisch zijn daarnaast (bijna) mainstream, maar de combinatie is bij vleesvervangers nog niet groot aanwezig."

Duurzaam en lokaal
Het grootste gedeelte (>90%) van de ingrediënten van de worsten van Upside komen direct uit de buurt van de 100% plantaardige worstenfabriek. Deze ingrediënten worden biologisch verbouwd. De worsten van Upside kunnen daarom met recht duurzaam worden genoemd.

Voor de wildernis!
Upside is opgericht door Gertjan, Dirk en Erik. Drie mannen die graag samen bij het kampvuur eten roosteren en een biertje drinken. Drie mannen die naar buiten willen, de wildernis in, door het bos lopen en de berg op klimmen. We willen dat kunnen blijven doen. Alledrie geloven we dat het juiste plantaardig voedsel daarbij helpt. Goed eten met minimale impact op de planeet.

Verkooppunten
De worsten van Upside zijn te koop bij verschillende onafhankelijke biologische winkels zoals Gimsel, Ekoplaza Rotterdam & Lusthof en Het Lokaal.

Voor meer informatie:
Upside Plantbased
Erik van Gangelen
hallo@upside-plantbased.com
0634016551


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven