"Hopen op blije gezichten aan de koffietafels"

Bio-koekjes voor Amsterdamse verzorgings- en bejaardentehuizen

Tholen - Gisteren zijn bio-koekjes bezorgd bij verzorgings- en bejaardenhuizen in Amsterdam. Het gaat om dozen vol met Dark Chocolate Seasalt cookies van Farm Brothers. "We hadden een aanzienlijke hoeveelheid koek over die normaliter aan de horeca uitgeleverd zou worden. Hiervoor zochten we een mooie bestemming en kwamen we al snel uit bij deze instellingen. We hopen de bewoners hiermee blij te maken en tegelijkertijd een hart onder de riem te steken", vertelt 'Farm Brother' Teyler Padberg.

De medewerkers van Farm Brothers hebben de instellingen van tevoren gebeld om de plannen te bespreken. "Daar werd al heel enthousiast op gereageerd. Ik heb de dozen gisteren afgegeven. Veel instellingen hebben stellages neergezet bij de ingang, waar familie en vrienden ook boodschappen voor de bewoners in kunnen plaatsen."

Uiteindelijk heeft Teyler bij in totaal 13 instellingen tussen de 35 en 40 dozen koekjes bezorgd. "Dit is goed voor ruim 40.000 'koffiemomentjes'. Hiermee kunnen ze dus wel even vooruit. We hopen dat dit voor blije gezichten zal zorgen aan de koffietafels. Het zijn er ruim voldoende om in een mooie pot op tafel neer te zetten."

Farm Brothers zet zo’n 3 tot 4% van de koekjes af in de horeca. Sinds kort zijn de biologische koekjes bijvoorbeeld in de restaurants van de Bijenkorf verkrijgbaar. Het overgrote merendeel van de koekjes levert Farm Brothers aan de retail.

Bij de dozen zat de volgende begeleidende brief:

En Farm Brothers plaatste dit bericht op LinkedIn.

Voor meer informatie:

Teyler Padberg
Farm Brothers
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam
020 2615271
teyler@farmbrothers.com  
www.farmbrothers.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.