"Chauffeurs worden bij ons als koningen ontvangen"

De coronacrisis zorgt voor drukte bij DO-IT, specialist in biologische grondstoffen voor de voedingsindustrie. Het kantoorpersoneel werkt hoofdzakelijk vanuit huis, maar in het magazijn en de verpakking is dat niet mogelijk. "Er is veel te doen om onze klanten in Nederland en Europa van producten te voorzien", vertelt Martha Jeuken. "Er is meer vraag naar alles wat met voeding te maken heeft. Minder personeel (door ziekte) en meer bestellingen vragen om lange werktijden en extra planning. Ondertussen komen er goederen binnen uit de hele wereld die ook weer verwerkt moeten worden en moeten alle bestellingen naar de klant gebracht worden. We hebben onze chauffeurs dus hard nodig."

Handschoenen, mondkapjes en desinfectiemiddelen horen er inmiddels bij en de veiligheid van het team staat voorop. 

Reden genoeg voor de het bedrijf om de chauffeurs een beetje extra in de watten te leggen. "We hebben voor de chauffeurs een aparte ruimte met toiletten en koffie. Zij worden bij ons als koningen ontvangen. In Nederland zijn wegrestaurants nog open voor chauffeurs, maar in andere delen van Europa is dat niet zo. Daarom geven we buitenlandse chauffeurs een bonenmaaltijd en snacks mee. In Italië krijgen ze mondkapjes en handschoenen. De logistieke bewegingen in Europa zijn niet altijd even makkelijk maar het lukt uiteindelijk wel. Hulde aan de toegewijde medewerkers!"

"We zijn ons bij DO-IT zeer bewust dat velen zwaar getroffen zijn door de deze virus uitbraak en we leven erg mee met personen en bedrijven die het nu zo moeilijk hebben." Dus doet het bedrijf wat het kan.

Voor meer informatie: www.organic.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.