Empack verplaatst naar 23, 24 en 25 juni 2020

De komende editie van verpakkingsbeurs Empack wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 23, 24 en 25 juni 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Aanvankelijk zou de beurs plaatsvinden op 31 maart, 1 en 2 april 2020. Echter zijn er per vandaag nieuwe maatregelen getroffen waaruit blijkt dat events boven de 100 bezoekers afgelast moeten worden. Het besluit om Empack te verplaatsen is vlak voor de bekendmaking van de nieuwe maatregelen vanuit de Nederlandse overheid genomen.

Irma De Hoon, Group Event Director van Easyfairs: “Het bestaansrecht van Empack bestaat uit het samenbrengen van de complete community (exposanten, bezoekers, brancheorganisaties en andere stakeholders) van de Nederlandse verpakkingsindustrie. Dat is gewoonweg niet haalbaar vanwege de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van dit virus, wat buiten de controle van Easyfairs valt.”

De Hoon: “De nieuwe editie van Empack vindt plaats op 23, 24 en 25 juni 2020 in de initiële locatie Jaarbeurs Utrecht. Wat wel zal veranderen, is de plattegrond. In verband met krapte in de beursagenda dienen we uit te wijken naar hal 10, 11 en 12. We zijn blij dat we een nieuw moment gevonden hebben, want we zijn het aan alle stakeholders verplicht om het jaarlijkse verpakkingsevenement Empack door te laten gaan. Op die manier is het bereikbaar voor alle exposanten, bezoekers en partners.”

Deze week worden alle betrokkenen geïnformeerd. “Uiteraard betreuren we deze samenloop van omstandigheden, zeker gezien de flinke impact voor de deelnemende en aanverwante partijen met al de voorbereidingen en in gang gezette zaken. We zetten alles op alles en gaan er met het commitment van eenieder in juni een mooie editie van maken”, aldus De Hoon.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.