Nieuw: biologische gezouten boerenboter

Naast boerenboter en grasboter is er nu ook gezouten boerenboter van Weerribben Zuivel verkrijgbaar. Biologische boerenboter, met een klein beetje toegevoegd zout voor meer smaak. Heerlijk op brood of stokbrood, zeer geschikt om in te bakken.

"Gezouten boter is in Nederland relatief klein ten opzichte van ongezouten boter, maar ongeveer 10% van de kopers van boter heeft een voorkeur voor gezouten boter", zo geeft Edwin Crombags aan. "Meestal kopen ze de gezouten boter omdat ze deze toch wat meer smaak vinden hebben dan ongezouten boter. Sinds kort kan Weerribben Zuivel ook gezouten boter produceren. Bij het produceren van de boter wordt er zout ingemengd. Onze gezouten boter is licht gezouten, wat betekent dat er ongeveer 0,6% zout aan is toegevoegd. Tot nu toe was er in de biologische speciaalzaak alleen gezouten boter verkrijgbaar uit Denemarken. Veel winkels en winkelketens wilden daarom geen gezouten boter verkopen. Wij introduceren daarom Weerribben gezouten boerenboter, rechtstreeks van onze boerderij in Nederland, in 250 gram pakje."

Voor meer informatie: www.weerribbenzuivel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.