Best New Product Awards

Prijzenregen in Neurenberg

Ook in deze edities van BIOFACH en VIVANESS hebben de bezoekers op hun favorieten gestemd om de Best New Product Award in zeven categorieën te winnen. Käserebellen GmbH was een van de gelukkige winnaars op BIOFACH met zijn Organic Volcano Rebell in de categorie vers voedsel, net als EISL EIS met zijn 'Organic sheep's milk ice - ice cream in the glass' in de categorie diepvriesvoeding.

De Novelty Stand was dit keer in de nieuwe hal 3C te vinden. Foto: NuernbergMesse/Erich Malter.

In de categorie Kruidenierswaren, koken en bakken heeft SONNENTOR één van de felbegeerde prijzen voor zijn 'Essential Spice Oils' in ontvangst genomen. HANS Brainfood maakte indruk op de vakbezoekers met de Hennepbites in de categorie Kruidenierswaren, snacks en snoep. De Rettergut biologische soepen van Dörrwerk won een Best New Product Award in de categorie Overige kruidenierswaren. In de categorie Dranken heeft Voelkel zich als winnaar bewezen met de Voelkel Haverdrank glutenvrij en Biobaula won een award met de Biobaula Eco-Cleaning-Tabs in de categorie Non-food.

VIVANESS
De gelukkige winnaars bij VIVANESS waren: SPEICK Naturkosmetik, die dubbelblij is met de prijzen voor Witte zeep, rode zeep & groene zeep in de categorie Gezichtsverzorging en SPEICK PURE Shampoo in de categorie Haarverzorging. Een andere tweevoudige winnaar is PRIMAVERA LIFE met de Hennepzaadolie biologisch in de categorie Speciale cosmetica/verzorging en met PRIMAVERA Welzijn in de categorie Wellnessproducten.

Andere prijswinnaars zijn Ben & Anna met Natural Care Shower and Shampoo Tablets in de categorie Lichaamsverzorging; LOGOCOS Naturkosmetik met Fresh Cucumber Volume Mascara en Classic Volume Mascara black in de categorie cosmetica; en ELIAH SAHIL ORGANIC CARE met de Organic Tooth Powder Ginger en Organic Tooth Oil turmeric in de categorie Drogisterijartikelen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.