Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AR introduceert merk Unevo Bio

Nieuw merk voor biologische melkpoeders

Tijdens de Bio-beurs introduceert AgruniekRijnvallei een nieuw merk voor handelsproducten. Dit merk draagt de naam Unevo Bio. De eerste producten onder het nieuwe merk zijn een biologische kalvermelk en biologische lammerenmelk.

Producten onder het merk voldoen aan de kwaliteitscriteria van AR, zijn aanvullend en onderscheidend en hebben een duidelijke toegevoegde waarde op het boerenbedrijf.

Biologische melkpoeder 
Als eerste worden een biologische kalvermelk en biologische lammerenmelk onder het nieuwe merk geïntroduceerd. Beide melkpoeders bevatten een hoog aandeel magere melkpoeder. Magere melkpoeder zorgt voor stremming in de lebmaag waardoor het eiwit vast kan voorverteren. Kalveren en lammeren kunnen de voedingsstoffen uit deze melkpoeder daardoor goed opnemen en benutten. De melkpoeders bestaan uit 100% zuiveleiwit, waardoor het licht verteerbaar is. Door de smakelijkheid nemen de dieren de
melk graag op. Beide melkpoeders zijn toepasbaar in alle voersystemen.

Voor meer informatie: www.agruniekrijnvallei.nl 

Publicatiedatum: