Komt met vegan variant op camenbert

Charly's All is Fair gaat samenwerking aan met zuivelbedrijf

Een half jaar na de plotse stop van het biologische vegan kaasbedrijf is Charly's All is Fair terug op de markt. Juni 2019 eindigde de samenwerking met de voormalige producent van Charly's prachtige producten abrupt en moest eigenaresse Charlotte Zum Vörde Sive Vörding op zoek naar een nieuwe partner.

Onverwacht vond zij deze binnen de zuivelhandel en op 1 januari 2020 tekenden Trigona Dairy Trade en Charly's All is Fair voor een sterke samenwerking. Met tevens een nieuwe Skal-gecertificeerde producent komen de Charly's terug op de markt beginnende bij Bidfood. Udea en wellicht Albert Heijn volgen later dit jaar. Het assortiment wordt uitgebreid met twee gefermenteerde spreads genaamd Natural Lady en Mystic Lady. Tevens komt de vegan variant op camembert, waar lang aan is gewerkt, op basis van bio Fair trade cashewnoten zijstromen, eindelijk op de markt onder de naam White Lady. Daar blijft het niet bij, er zitten nog veel smakelijke projecten in de koker.

Benieuwd naar deze nieuwe producten? Charly's All is Fair staat deze week op de Horecava op het 'van bron tot bord' plein van Bidfood.

Voor meer informatie: info@charlysallisfair.nl en www.charlysallisfair.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven