Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25-jarig jubileum voor De Groene Weg slagerij Theo Pronk

Een extra feestelijke Nieuwjaarsdag gisteren voor slager Theo Pronk van De Groene Weg. Hij vierde namelijk zijn 25-jarig jubileum als eigenaar van de Rotterdamse slagerij.

Op LinkedIn blikt hij terug: "In 1994, tijdens mijn militaire dienst, ben ik benaderd door de oprichter van De Groene Weg Peter de Ruijter met de vraag of ik de Groene Weg slagerij Rotterdam wilde overnemen. Ik had de keuze om de slagerij over te nemen of om als slager/kok naar het oorlogsgebied in Joegoslaviƫ te gaan. Ik heb gekozen om de biologische slagerij over te nemen. Mijn ouders hadden daar zo hun bedenkingen bij omdat het biologische toen nog het 'geitenwollen sokken' imago had. Nu 25 jaar later en 2 verhuizingen verder, een bedrijf met 16 medewerkers, ben ik trots op wat ik/wij hebben opgebouwd. Op naar het volgende jubileum!"

Foto: De Groene Weg 

Voor meer informatie: rotterdam@degroeneweg.nl en www.degroeneweg.nl 

Publicatiedatum: