Fokker Diervoeders ontwikkelt biologische lijn voor hond en kat

Fokker Diervoeders, leverancier van honden- en kattenvoeding, produceert al ruim 40 jaar een volledig assortiment voeding voor hond en kat, voor Puppy/Kitten, Adult én Senior.

Fokker Diervoeders is  erg actief op het gebied van productvernieuwing en -ontwikkeling. Het gebruik van biologische grondstoffen en het kiezen voor een biologische productielijn was voor hen dan ook een logische volgende stap. "We zijn erin geslaagd een productlijn op te zetten die volledig biologisch is en aansluit bij een groene en gezonde levensstijl. Beter voor het milieu en bovenal: geen gebruik van bestrijdingsmiddelen, geen toegevoegde chemische middelen en geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten."

Fokker Bio is een diervriendelijker product doordat er geen groeiversnellers gebruikt worden en de dieren vaker buiten zijn en meer bewegingsruimte hebben. Dat resulteert in een eerlijk product dat niet alleen alle belangrijke voedingsstoffen bevat, maar ook nog eens écht lekkerder is. Daarnaast zorgt Fokker Bio voor een gezonde en glanzende vacht en wordt het goed geaccepteerd door dieren met voedingsallergieën. Fokker Bio is er in twee varianten:

  • Fokker Dog Bio
  • Fokker Cat Bio

Aan de productie en receptuur van een biologisch product worden hoge eisen gesteld. Er zijn verplichte, strenge controles en de productie wordt van A tot Z beschreven in een strikt protocol. Fokker voldoet aan deze eisen en heeft dan ook het SKAL Bio Certificaat ontvangen.

Voor meer informatie: Fokker Bio


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven