Meer dan 75 bio-speciaalzaken doen mee aan campagne Natudis

Winnaar Paasbrunchcampagne bij Goudrenet in Wolvega

De Goudrenet Natuurvoeding in Wolvega heeft mevrouw Gertrud van Leeuwen uit Sonnega afgelopen week verrast met een cadeaubon voor een compleet verzorgde biologische brunch ter waarde van €100 bij restaurant Lyf’s in Beetsterzwaag. Dit naar aanleiding van haar deelname aan een landelijke paascampagne van biologische groothandel Natudis waar meer dan 75 biologische speciaalzaken aan mee hebben gedaan.

Paascampagne

In de weken voor Pasen ontvingen alle klanten van deelnemende winkels bij iedere €10 aan boodschappen een kraskaart. Hiermee maakten zijn kans op een gratis biologisch brunchproduct. Ook maakten ze nog eens kans op de landelijke prijs: een biologische brunch ter waarde van €100.

Uit meer dan 15.000 inzendingen is Gertrud van Leeuwen als winnaar naar voren gekomen. Zij is al jaren een trouwe klant van de Goudrenet Natuurvoeding in Wolvega en Lia Douma (eigenaar Goudrenet) is dan ook zeer verheugd dat één van haar klanten als landelijke winnaar uit de bus is gekomen. "Zo ontzettend leuk dat de prijs bij ons is gevallen. Lyf's is bovendien een restaurant waar ze de heerlijkste biologische en lokale gerechten serveren. Wij wensen Gertrud een heerlijke, meer dan verdiende, brunch toe!"

Voor meer informatie: www.natudis.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven