Bio-bakker Gerard Hardeman nodigt RTL-journalisten uit voor bezoek

"Als Suus een grijze haar heeft, dan is ie daarvan..."

Op Facebook heeft biologische bakker Gerard Hardeman de volgende reactie en oproep geplaatst naar aanleiding van de negatieve berichtgeving van RTL Nieuws over de bio-branche:

"Onze bedrijfsvoering bij Gerard & Suus is gecontroleerd biologisch. Wij zijn niet alleen Skal-gecertificeerd, daarbovenop zijn wij ook nog aangesloten bij Stichting EKO-keurmerk. We zullen jullie niet lastig vallen met de hele administratieve rompslomp en het gedoe dat wij hebben om ieder jaar onze inkoop én certificering 100% in orde te hebben en te houden. Maar als Suus een grijze haar heeft, dan is 'ie daarvan... Nu ligt de certificering onder vuur. Skal - die namens de minister de controle doet - zou te laks zijn bij sommige producenten. De voorbeelden, die ze noemen, daar schrikken wij ook van. Dat moet niet kunnen. Wij zijn geen biologisch bedrijf uit het oogpunt van ons verdienmodel. Wij maken en verkopen biologische producten omdat wij ervan overtuigd zijn dat een biologisch leven, de toekomst heeft. Alleen op deze manier blijft ons leven op deze wereld vol te houden.
En nu duiken twee journalisten op dit verhaal. Prima. Maar er is nog veel meer te vertellen, vooral ook over al het andere eten dat iedere winkel iedere dag opnieuw ongehinderd mag verkopen. @Yoeri Vugts en Maaike Kempes, we nodigen jullie graag uit om eens bij ons te komen kijken en praten!"

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.