Open dag bij Grell: nieuw exposantenrecord

Adviesaanbod voor acties, assortimentsvorming en category management gepresenteerd

Groothandelaar Grell Naturkost omschrijft zijn jaarlijkse open dag als vakbeurs voor de biobranche in het noorden van Duitsland. De open dag werd dit jaar weer goed bezocht en bracht veel noviteiten. Meer dan honderd lokale, nationale en internationale leveranciers presenteerden tijdens de open dag nieuwe producten uit allerlei categorieën. Dat is een nieuw exposantenrecord. Ook het bezoekersaantal mag zich laten zien: circa 800 mensen uit de natuurvoedingshandel, zelfstandige retail, gastronomie evenals leveringsdiensten waren naar Kaltenkirchen gekomen. Tijdens twee forums gaven lokale bedrijven informatie over hun producten en de waarden die erachter staan. Dat meldt Bio-markt.info. 


Het lokale bio-initiatief Nord BIÖRN kreeg 51.000 euro. © e.V. Grell

Het voortbestaan van winkels garanderen
Grell presenteerde zijn adviesaanbod voor acties, assortimentsvorming en category management. Met vijf extra medewerkers op de afdelingen advisering, buitendienst en category management wil de groothandelaar zijn klanten ondersteunen bij de toekomstplanning. Als bijzondere service voor de klanten die op vers georiënteerd zijn, staan er tot wel zes leveringsdagen per week ter beschikking.

Financiële steun voor de lokale biobranche
De Gerd Godt-Grell stichting reikte twee vijfcijferige cheques uit. Saat:gut en Apfel:gut ontvingen in totaal 35.000 euro voor de biologische teelt. De tweede cheque ontving het lokale bio-initiatief Nord BIÖRN e.V. Met 51.000 euro worden filmclips over het engagement van bio-bedrijven, producenten en de handel evenals over publieke evenementen ondersteund. ”Aan de hand van de filmclips presenteren we de authenticiteit en verantwoordelijkheid van onze lokale biobranche in de sociale media“, aldus Reiner Broitzmann van Nord BIÖRN e.V.

De winst van Grell Naturkost wordt opnieuw geïnvesteerd in de biobranche. Naar aanleiding van het tweehonderdjarige jubileum van bio-groothandel Grell Naturkost in 2018 verdeelt de Gerd Godt-Grell stichting subsidiegeld van jaarlijks in totaal 200.000 euro aan projecten voor gezonde voeding en milieubescherming.

Voor meer informatie:
C.F. Grell Nachf. Naturkost GmbH & Co. KG
Boschstraße 3
24568 Kaltenkirchen
Telefoon: +49 (0)4191 9503 0
Telefax: +49 (0)4191 9503 90
E-mail: info@grell.de 
Internet: www.grell.de  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.