Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische fruitpakketten op het werk

Fruit is de rode draad bij het vitaliteitsbeleid

Tholen - Fruit op het werk is lang niet alleen maar een bezorgdienst voor Fruitzaam. Via Fruitzaam Events bieden ze ook complete en professionele vitaliteitsprogramma’s aan. “Het is voor werkgevers een uitdaging om hun medewerkers zo lang mogelijk tevreden, gezond en productief houden. Wij kunnen daarbij meedenken en ondersteunen”, vertelt Said Hatuina van Fruitzaam die zelf in HRM is afgestudeerd. “Fruit is daarbij de rode draad, mensen worden er vrolijk van en het maakt vitaliteit op een laagdrempelige manier bespreekbaar.”

Werkgevers kunnen het abonnement op werkfruit combineren met allerlei evenementen, workshops of programma’s. Zo verzorgde Fruitzaam Events onlangs een clinic voor 1400 medewerkers, werkzaam bij Randstad waarbij ze hun eigen smoothie konden mixen op de fiets. “Voor een ministerie hebben we een beloningsprogramma uitgerold voor een intern vitaliteitsproject. Telkens wanneer een medewerker een onderdeel heeft afgerond, krijgt deze een beloning in de vorm van een stuk fruit, een smoothie of een goodiebag met fruitschillers en informatie over seizoensfruit. Ook ben ik onlangs gevraagd om mee te denken in het vitaliteitsbeleid bij een grote organisatie voor in de kinderopvang”, vult Said aan.

Werkfruitabonnementen blijven echter de core business van Fruitzaam. Said: “We richten ons op bedrijven die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. We leveren daarom 100% biologisch fruit. Verder kunnen bedrijven ook bestellingen voor beterschapskistjes of relatiegeschenken bij ons doen en verzorgen we voor vergaderingen of bijeenkomsten fruit en snackgroenten, zo hebben we onlangs bijvoorbeeld Nederlandse snackworteltjes toegevoegd die goed zijn aangeslagen.”

Door alle activiteiten maakt Fruitzaam dan ook zelf sterke groei door. “We zijn tweeënhalf jaar geleden begonnen met drie man, nu zijn we met vijfentwintig”, besluit Said.

Voor meer informatie
Fruitzaam
Said Hatuina
Koopliedenweg 10a
2991 LN Barendrecht
Nederland
T: 085-0438600
[email protected] 
www.fruitzaam.nl