Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: kaas met theesmaak

Tholen – Bastiaansen Bio Kaas introduceert op de Biobeurs drie nieuwe kazen. “Vorig jaar hebben we veel geitenkazen en een schapenkaas geïntroduceerd, dit jaar introduceren we drie nieuwe koemelkkazen”, vertelt Marja Bastiaansen. “We hebben een kaas met walnoot, een kaas met kurkuma en een kaas met matcha.” Bastiaansen Bio Kaas richt zich zowel op consumenten als op specialiteitenzaken.

Met deze laatste twee varianten speelt Bastiaansen in op huidige trends. “We proberen altijd te kijken naar dingen waar mensen in geïnteresseerd zijn”, vervolgt Marja. “Deze twee specerijen Worden allerlei gezondheid bevorderende eigenschappen toegeschreven. Kurkuma en matcha bleken een goede match met kaas. De eerste reacties waren positief, maar we gaan hem echt introduceren op de Biobeurs en zijn benieuwd naar de reacties.”

“Daarnaast hebben we voor het eerst een voorverpakt assortiment met specialiteiten. Als er voldoende belangstelling is, willen we deze in stukjes gaan aanbieden. Nu verkopen we alleen hele kazen, maar dat is voor kleinere winkels lastig. Het voorverpakken van specialiteiten is lastig, zeker met een goede t.h.t.(ten minste houdbaar tot) Op deze manier willen we onze groothandels en winkels kazen in stukjes aanbieden met een kwalitatief goede verpakking en een mooie t.h.t.  Ze kunnen dan ook kleine winkels bedienen die door hun lage omloopsnelheid dit soort specialiteiten niet zouden afnemen.”

Voor meer informatie:

Marja Bastiaansen
Bastiaansen Bio Kaas
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
info@bastiaansen-bio.com  
www.bastiaansen-bio.com