Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ronald van Marlen over het gevaar van groeien in Warmonderhof Avondklas 4 februari

Biologisch boeren in een gangbare wereld

Wat gebeurt er met je uitgangspunten als jouw bio-bedrijf groeit binnen een gangbare, groeiverslaafde markt? Het Europese bio-landbouwprincipe is gebaseerd op vier pijlers: gezondheid, ecologie, eerlijkheid en zorg. De armoedige realiteit is dat bio nu slechts ‘wat minder gif betekent’. Waar blijft de rest? Ronald van Marlen vertelt erover tijdens de Avondklas op biodynamische landbouwschool Aeres Warmonderhof in Dronten op maandag 4 februari om 20:00 uur (adres: Warmonderhof, Warmonderhofzaal, Wisentweg 12, Dronten).

Ronald van Marlen draait al ruim dertig jaar mee in de biologische en biodynamische landbouwwereld. Als eigenaar van biologisch roodfruitbedrijf Toppas Organic in Servië en als bestuurder bij Bionext, Stichting EKO-keurmerk, Stichting Demeter en de internationale OPTA. Hij zegt dat de biologische sector de hand in eigen boezem moet steken: wil ze blijven vernieuwen of is ze trots op het gangbaar-worden?

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl 

 

Publicatiedatum: