Masterclasses met Hugh Lovel voor eco-telers

Eind november zullen er twee masterclasses met Hugh Lovel worden georganiseerd voor eco-telers. De Masterclasses zullen op vier plaatsen in Nederland worden verzorgd: Wieringerwerf, Twello, Zundert en Kollumerzwaag. Op woensdag is het mogelijk om Hugh Lovel voor een bedrijfsbezoek uit te nodigen, tegen betaling.

De eerste masterclass begint Hugh met de volgorde van opname van voedingselementen door gewassen. Vervolgens gaat hij dieper in op de kwaliteiten van biodynamische preparaten als alternatief voor gewasbeschermingsmiddelen en de wijze van toepassing. Tussendoor gaan we naar buiten waar Hugh je laat zien hoe je aan de gewaskenmerken (fenomenologisch) mineraal tekorten kunt herkennen. Voor zover er nog voldoende planten en onkruiden aanwezig zijn.

De tweede masterclass, ‘s avonds, is over het gebruik van radionics apparatuur als de Field Broadcaster en radionisch station voor het op afstand behandelen van oppervlakten met B.D. preparaten of andere organiserende informatie.

Het bijwonen van een Masterclass met Hugh zal je blikveld verruimen, je 'gereedschapskist' vergroten en mogelijk een dimensie toevoegen aan de mogelijkheden die je tot beschikking hebt ​​om bodems en gewassen in balans te brengen met natuurlijke remedies en technieken

Klik hier voor de hele uitnodiging. 

Voor meer informatie:

Roelf Havinga
Team Ecosys 
info@team-ecosys.nl 
www.team-ecosys.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.