Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw bij Maalderij de Gouden Engel:

“Bio-bakmixen die passen bij de voedingseisen van deze tijd”

Tholen – Karlijn en Judith Kraan van Maalderij de Gouden Engel zijn deze zomer druk aan het (proef)bakken geweest. Zij hebben namelijk een nieuw aanbod bakmixen geïntroduceerd. “De mixen passen bij de voedingseisen van deze tijd. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt zodat mensen met dieetwensen ze ook kunnen bereiden”, begint Karlijn. “Zo bevatten ze geen geraffineerde suiker en dierlijke producten. Ze zijn dus zowel geschikt voor veganisten als voor mensen met een lactose-intolerantie. Sommige van de mixen zijn ook vrij van tarwe.” Daarnaast zijn de bakmixen ook biologisch gecertificeerd.

De Gouden Engels is een echt familiebedrijf. “Mijn man Vincent is de molenaar, mijn dochter Judith is banketbakker en ik ben natuurvoedingsdeskundige en zorg voor de PR en verkoop. Judith en ik hebben onze kennis samengebracht en de mixen ontwikkeld. Dat is een unieke samenwerking!”

“We hebben nu dus een serie van mixen ontwikkeld, die op verschillende manieren bereid kunnen worden met hetzelfde resultaat. We hebben de varianten kruidkoek, bananenbrood, volkoren-walnotenkruidkoek, scones, brownies en spelt muesli-repen. Mensen kunnen de mixen zowel met boter en melk bereiden, als met kokosolie en plantaardige melk. Daarnaast kun je ook nog andere ingrediënten toevoegen, zoals fruit en geraspte wortel.”

Momenteel staat Karlijn op markten in Noord-Holland met de mixen. “Laatst zei een klant op de markt ‘als je een zakje van hun meeneemt, weet je zeker dat het lukt’.  Daar zijn onze mixen ook echt op gericht. Onze mixen zijn ook te bestellen via onze webwinkel. Winkeliers die ze willen opnemen, kunnen contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.”

Voor meer informatie:

Karlijn Kraan
Maalderij de Gouden Engel
Kanaaldijk 236
1831 BE Koedijk
0657782519
[email protected]  
www.maalderij-degoudenengel.nl