De Smaakspecialist presenteert Vegan-module op Veganfach 2018

Op 2 en 3 november heeft de Veganfach plaatsgevonden in Keulen. Met 7.400 bezoekers en 130 exposanten uit 17 landen is Veganfach het grootste Vegan lifestyle-evenement van het jaar. Speciaal op dit evenement hebben de bezoekers van de Veganfach kennis mogen maken met het veelzijdige Vegan assortiment van de Smaakspecialist.

Plantaardige voeding speelt een belangrijke rol in het schap
In de supermarkt speelt plantaardige voeding een steeds belangrijkere rol in het schap. De consumentenbehoefte groeit. Om als retailer hier adequaat op in te kunnen spelen heeft de Smaakspecialist een succesvolle Biologische Vegan-module ontwikkeld. Op basis van jarenlange product- en marktkennis is de module van 1,2 of 3 meter door de Smaakspecialist ontwikkeld. De Vegan-module stond dan ook centraal op de Veganfach waarbij alle zakelijke klanten op vrijdag welkom werden geheten. De beurs werd met duizenden consumenten die van de vele tastings en producten konden genieten.

Wat is veganisme?
Veganisme is een levensstijl waarbij men geen dierlijke producten gebruikt. Veganisten eten zodoende puur plantaardige voeding. Naast vlees en vis wordt er ook geen zuivel, ei of honing geconsumeerd. Naast de veganist is er een snel groeiende groep consumenten die vegetarisch dan wel flexitarisch eten. Veganisten halen voedingsstoffen als eiwitten, calcium en ijzer uit plantaardige bronnen zoals bijvoorbeeld donkergroene bladgroenten, broccoli, peulvruchten, noten, zaden en sojaproducten.

Over de Smaakspecialist
De Smaakspecialist is een social venture met een missie: verantwoorde voeding toegankelijk maken voor iedereen. Naast het verantwoord en biologisch productassortiment, speelt kennis- en inspiratiedeling bij deze ambitie een belangrijke rol. De impactprojecten KidsProef, Organic Kitchen en BioProeflokaal leveren hier een substantiële bijdrage aan. Daarnaast inspireert de organisatie dagelijks miljoenen mensen met lekkere en verantwoorde producten. Dit gebeurt mede met de merken Smaakt, BioToday, RAW Organic Food en Goodlife.

Voor de retailer

Ontvangt u graag meer informatie over de Vegan-module. Dan kunt u contact opnemen met Stefan Versluis, stefan@desmaakspecialist.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.