Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoppe introduceert Lekker Bio

Tholen – Hoppe, onder andere bekend van de per stuk verpakte koekjes, heeft een maand geleden een nieuwe biologische lijn gelanceerd. “Op Gastvrij Rotterdam hebben we Lekker BIO geïntroduceerd. Dit naar aanleiding van de verduurzaming in de koffie-, thee- en foodmarkt, waarbij we hierbij specifiek hebben gekeken naar de ontwikkelingen binnen de bio-sector”, vertelt Björn van der Meijden.  

“De koekjesmix heet Lekker Bio en bestaat uit vier smaken: vanille, hazelnoot, specerijen en kaneel. Bij specerijen moet je denken aan de smaaktonen van het traditioneel koffiekoekje.” “De koekjes zijn gemaakt volgens de biologische richtlijnen. Daarnaast zijn er ook geen kunstmatige geur- en kleurstoffen aan de koekjes toegevoegd”, vult zijn collega Lindsey Peters aan.

“Een groot pluspunt is dat de koekjes worden gebakken door een Nederlandse bakker. Daarnaast hebben de koekjes een moderne verpakking, die goed past bij deze tijd en waarop het keurmerk bijvoorbeeld goed zichtbaar is. De eerste reacties zijn heel goed!”

Momenteel zijn de koekjes te vinden bij diverse groothandels en koffiebranders. “De koekjes zitten in grootverpakkingen van 150 stuks. Onze koekjes zijn echte cadeautjes bij de koffie of thee!”, zegt Lindsey tot besluit. 

Voor meer informatie:
Björn van der Meijden en Lindsey Peters
Hoppe
Maidstone 16
5026 SK Tilburg
[email protected]  
www.hoppe.nl