Nieuw: Kruidenboter van Drentse Aa Zuivel

De nieuwe heerlijke biologische kruidenboter is gemaakt op basis van boerenboter van Drentse Aa Zuivel. "Midden in het Nationaal Park De Drentsche Aa maken wij al meer dan 30 jaar biologische zuivelproducten van melk uit de regio. Wij gebruiken een oorspronkelijke boterkarn. Dit zorgt voor mildzure echte karnemelk èn de lekkerste boter", aldus het bedrijf.

Het Blauwe Huis is zelfs nog een paar jaar eerder gestart met de teelt van biologische kruiden in Ruinerwold. " Beide bedrijven kunnen dan ook gerekend worden tot biopioniers van het eerste uur. Het is dus niet meer dan logisch deze twee bedrijven samen te brengen in één product. Zeker na het succes van de zomerse introductie van de PureBlu Karnemelk, waar we de Blauwe Bessensiroop van Noorderbos in Tiendeveen hebben gecombineerd met onze karnemelk tot een fris prikkelende, puur Drentse Fruitdrank hebben we veel vertrouwen in de introductie van dit nieuwe “dubbel” regioproduct." 

"Een kruidenmix met een paar typisch Drentse ingrediënten. Zo is er gekozen voor daslook, het bosplantje met een geweldige subtiele smaak van knoflook. Daarnaast is er gemalen jeneverbes toegevoegd, een karakteristieke struik van de heidegebieden. De jeneverbes zorgt voor een verdieping van de smaak, zonder heel prominent aanwezig te zijn." 

Een uitgebalanceerde kruidensmaak dus, samengesteld door Het Blauwe Huis. Zonder verdere toevoegingen; gewoon boerenroomboter met kruiden en een beetje zout. Verpakt in een rolletje met vetvrijpapier, duurzaam en exclusief. Een mooie toevoeging van het assortiment van de speciaalzaak. Voor de Out Of Homemarkt is de kruidenboter verkrijgbaar in worsten van ca 700gram."

De Drentse Kruidenboter is vanaf deze week beschikbaar voor de winkel.

Voor meer informatie:
Yuri Blanken
Anna Dits
0592242863 / 0640295273 / 0648646841


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven