Farm Brothers

Nieuwe receptuur en verpakkingen

“Na 3 jaar dezelfde verpakkingen te hebben gebruikt en dezelfde koekjes te hebben gebakken, was het tijd voor een nieuwe stap. Na lang zoeken is er een bakkerij gevonden die niet alleen erg lekker kan bakken, maar ook gelooft in het merk Farm Brothers en onze missie”, geeft Farm Brother Teyler aan. De geüpdatet verpakking en koekjes zullen bijdragen aan deze missie en het merk. Met deze meer premium verpakking, waarop het woord ‘Bio’ meermaals voorkomt zal Farm Brothers ook internationaal goede stappen kunnen gaan zetten en zo sneller kunnen bouwen om Farm Brothers het grootste biologische koekje van Europa te laten worden. 

"De biologische koekjes van Farm Brothers worden gemaakt met een nieuw recept. Na maanden van testen is er een verbeterd product, terwijl de ingrediënten hetzelfde zijn gebleven. Er is dus een samenwerking aangegaan met een nieuwe bakkerij die de koekjes zal bakken en waarbij een zeer ambachtelijk bakproces in acht wordt genomen. Daarnaast is ervoor gekozen om 3 extra koekjes in de verpakkingen te doen en de koekjes iets dunner te bakken. De verpakking is ook opvallender geworden. Er is meer focus op bio en er is meer kleur en branding. De verpakking toont een nieuw uit te dragen verhaal, de missie van Farm Brothers: #Soilmatters - samen op weg naar een gezondere bodem met biologische landbouw." Over Farm Brothers 
De producten van Farm Brothers zijn reeds te koop in meer dan 1200 winkels in o.a Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Farm Brothers heeft het doel om het grootste biologische koekje van Europa te worden in de komende jaren. 

De koekjes van Farm Brothers zijn: 
• Biologisch 
• Gezoet met ongeraffineerde suikers zoals oerzoet en bruine rjiststroop 
• Tarwe vrij: gemaakt van 100% Haver, Spelt & Rogge. Rijk aan vezels. 
• Laag vetgehalte (14% - 17% biologische Nederlands gras boter) 
• Palm-olie vrij 
 • Ei- vrij 

Binnen Nederland en België zijn de Farm Brothers koekjes o.a. te koop bij Albert Heijn, Deen, Marqt, de Natuurwinkel, Bioplanet en tevens bij de lokale biowinkel bij u in de buurt. 

Over Soil Matters 
De komende maanden gaat Farm Brothers zorgen dat consumenten door heel Europa bekend worden over wat gezonde bodem is en hoe we samen de bodem gezonder kunnen maken door middel van biologische landbouw. Een gezonde bodem voedt planten en de planten voeden ons!

Voor meer informatie:
Farm Brothers
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.