23 en 24 september NATEXPO

Biologische sector begint de herfst op beurs in Lyon

Op 23 en 24 september 2018 zal de NATEXPO voor het eerst plaatsvinden in Lyon. Deze beurs voor Franse en internationale bio-bedrijven zal voortaan jaarlijks plaatsvinden. Deze ontwikkeling is een antwoord op de groei van de vraag en om marktspelers te ondersteunen bij hun ontwikkeling door alle sleutels tot succes te verzamelen op een plek. 

NATEXPO verzorgt speciale evenementen, die zorgen dat bezoekers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de biologische sector door de expertise van specialisten. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een reeks lezingen bijwonen over alle biologische sectoren en de gehele productieketen van grondstoffen tot verkoop van producten. Er zijn twee nieuwkomers dit jaar: “regional focus” en “retail expert”. Er is ook een ruimte voor start-ups dit jaar. Daar zullen tenminste 20 bedrijven aanwezig zijn. In totaal zullen er ongeveer 650 bedrijven aanwezig zijn, waaronder 200 nieuwe bedrijven.

Voor meer informatie: www.natexpo.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.