Tholen – Afgelopen weekend is Natuurwinkel Emiclaer in Amersfoort feestelijk heropend. “De winkel is verbouwd en nu opnieuw geopend”, begint Anita, de formuleadviseur. “De pui ziet er waanzinnig mooi uit met als extra pluspunt dat door het gebruikte materiaal je binnen door de signing heen naar buiten kan kijken. De routing van de winkel is aangepast en bij binnenkomst valt het ruime gesorteerde AGF-plein direct op.”Uitgelichte voedingsproducten
“Er zijn andere accenten gelegd in de indeling en routing van het assortiment”, vervolgt Anita. “De winkel is nu ingedeeld in de verschillende maaltijdmomenten zodat klanten makkelijker hun boodschappen kunnen vinden. We hebben ook de meest gezonde voedingsproducten extra uitgelicht. De sfeervolle kaasafdeling en mooie fotografie van de verschillende productgroepen maken het winkelbeeld compleet. Klanten geven aan dat de nieuwe informatieborden met achtergrondverhalen over de producten en gebruikstips bijzonder praktisch te vinden. Ook de nieuwe free from signing helpt de klant om makkelijk producten te vinden die gluten- of lactosevrij, vegan of anders gezoet zijn. De informatiewijzers die verschillende vragen beantwoorden over onder andere gluten, lactose, vegan leefstijl en olie waren geliefd. Het is makkelijk om mee naar huis te nemen en rustig door te lezen.”

Feestje in de winkel
Mieke, bedrijfsleider, vult aan: “Afgelopen zaterdag was het een echt feestje in de winkel. Er waren veel en lekkere proeverijen, scherpe aanbiedingen en een leuke attentie voor de klanten. De hele dag door is de winkel druk bezocht. Populair was de zelfgemaakte muesli door mijn collega Alice. Je merkt dat het team het oprecht leuk vindt om in deze prachtige winkel te mogen werken. Ik ben er trots op!”