Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natudis lanceert broodbelegcampagne voor klanten

In de eerste twee weken van september organiseert Natudis voor 95 Natuurwinkels en Biologisch Specialisten een broodbelegcampagne met het thema ‘smeerweken: Alles voor een bewust gesmeerde dag!’

Met deze campagne wil Natudis winkeliers helpen om de consument meer bewust te maken van de breedte, diversiteit en kwaliteit van het broodbelegassortiment in het natuurvoedingskanaal. Het uitgebreide campagnepakket is in te zetten op de winkelvloer én online.

Tijdens de campagneperiode is een breed assortiment broodbelegproducten fors afgeprijsd. Dit heeft Natudis gecombineerd met een leuke en opvallende campagne rondom het assortiment. Focus ligt daarbij op het onder de aandacht brengen van productspecifieke weetjes, waarin de unieke producteigenschappen duidelijk worden gecommuniceerd.

Jorn de Beer Brandmanager Natudis: “Het assortiment broodbeleg in speciaalzaken is enorm. Een helpende hand bieden met het maken van een bewuste keuze kan heel prettig zijn. De informatie op de schapkaarten geven naast voedingsadvies ook tips. Het is toch geweldig dat onze notenpasta’s alleen maar noten bevatten en verder niets? Of dat in onze appelstroop niet meer en niets minder zit dan ingedikt appelsap? En dat je als kiest voor Vegan of glutenvrij de keuze groot is? Dat maakt het beleggen van een boterham elke dag lekker afwisselend. Op dit fantastische assortiment mogen wij met z’n allen best trots op zijn, ik word er blij van!”

Consumenten maken kans op een bomvol broodbelegpakket
Voor nog meer blij broodbeleg, kunnen consumenten hun ‘smile’ op brood, beschuitje of pannenkoek plaatsen op Facebook.com/vdnatuur en Facebook.com/Bio-specialist. De deelnemers maken daarmee kans op een groot aantal bomvolle broodbelegpakketten. 

Voor meer informatie: 
Natudis 
Daltonstraat 38 
3846 BX Harderwijk
0341 464 211 
Publicatiedatum: