Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tjebbe van Meeteren nieuw als sales directeur

Farm Brothers klaar voor verdere groei

Het team van Farm Brothers is uitgebreid. Tjebbe van Meeteren (1985) is als de derde 'Brother' in de rol als sales directeur bij het biologische koekjesmerk Farm Brothers aan de slag gegaan, naast de twee oprichters: Herman Insinger en Teyler Padberg. Farm Brothers heeft als missie de wereld te voorzien in voedzame en lekkere biologische graansnacks, zodat steeds meer mensen kunnen genieten van de smaak van gezond biologisch voedsel. "Vanuit de koek-categorie binnen de retail is er een duidelijke vraag naar lekkere innovatieve biologische premium sterk gebrande merken en Farm Brothers wil hier de lead in gaan nemen binnen Europa", vertelt Tjebbe.

Tjebbe werkte voorheen 3,5 jaar bij Lovechock waar hij verantwoordelijk was voor alle sales exclusief de Duitstalige landen. Daarvoor was hij werkzaam bij Kellogg's en Procter & Gamble in diverse sales en (trade)-marketing rollen. "Bij Farm Brothers ligt een fantastisch lekker en bewuster en reeds bewezen bio-product klaar om voorgesteld te worden aan retailers door heel Europa. Ik sta 100% achter dit product en ik geloof dat we daadwerkelijk een verschil gaan maken op het koek-schap, wat doorgaans een categorie is waar weinig innovaties te vinden zijn. Wij willen laten zien dat consumenten ook binnen koek een bewustere en lekkere keuze kunnen maken. Vanuit mijn passie voor creativiteit, trade-marketing oplossingen en ervaring met het samenwerken met retailers van klein tot groot en affiniteit met duurzaam ondernemen heb ik in Farm Brothers de perfecte nieuwe werkplek gevonden", licht Tjebbe toe.

Tjebbe toont een pak Farm Brothers-koekjes.

Over Farm Brothers

De producten van Farm Brothers zijn reeds te koop in meer dan 1200 winkels in Nederland, Belgiƫ en Duitsland en het doel is om het grootste biologische koekje van Europa te gaan bouwen in de komende jaren. De verkoopadviesprijs van Farm Brothers is 2,99 euro voor 150 gram.

De koekjes van Farm Brothers zijn volgens de 'Brothers':
  • Bijzonder lekker
  • Biologisch
  • Gezoet met ongeraffineerde suikers zoals oerzoet en bruine rjiststroop
  • Tarwe-vrij: gemaakt van 100% Haver, Spelt & Rogge. Rijk aan vezels.
  • Laag vetgehalte (14%-17% biologische Nederlands grasboter)
  • Palmolie-vrij

Binnen Nederland en Belgiƫ zijn de Farm Brothers koekjes te koop onder andere bij Albert Heijn, Deen, Marqt, de Natuurwinkel en Bio-Planet en bij de lokale natuurvoedingswinkels. De komende maanden gaat Farm Brothers hard aan de slag om innovatieve nieuwe smaken te maken, zodat er een breder pallet van smaken bediend kan worden en er een volle meter Farm Brothers kan ontstaan.

Voor meer informatie: www.farmbrothers.com
Publicatiedatum: