Dinsdag 12 juni:

TOFF van start in Rai Amsterdam samen met de Greentech

Dinsdag 12 juni gaat de allereerste TOFF van start in de RAI in Amsterdam, in combinatie met de GreenTech. Er zijn in totaal circa 450 exposanten waarvan circa 50 met een aanbod in biologische producten en diensten. De nadruk ligt in GreenTech op (glas)tuinbouw, maar er is ook veel aandacht voor akkerbouwmatige vollegrondsgroententeelt, zowel bij The Organic Farmers Fair als in het geheel. Er worden meer dan 10.000 bezoekers verwacht uit meer dan 150 landen. Het aantal aanmeldingen ligt 16% hoger dan in 2016 en meer dan 20% daarvan geeft aan dat voor hen biologische teelt het belangrijkste thema is.

Naast beursstands zijn er ook diverse 'theaters' met een uitgebreid kennisprogramma. In het TOFF theater worden drie dagen lang workshops gehouden rond de belangrijkste thema's in biologische teelt. De aftrap van het programma en de opening van de beurs begint met de presentatie van een recent onderzoek naar maatschappelijke kosten en baten van biologische en gangbare landbouw in de drie noordelijke provincies. Ook zijn er twee excursies: één gericht op vollegrondsgroententeelt naar de zaadkweker Bejo en biologische buurbedrijven en een tweede met coöperatie Nautilus naar drie glastuinbouwbedrijven van Frank de Koning met biologische teelt van tomaten, komkommers, paprika en aubergine.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.