Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wat moeten we dan met de rest van het varken?"

Deli Harmony gelooft in biologische vleeswaren

'Deli Harmony' staat voor delicatessen geproduceerd in harmonie met natuur en milieu, legt Henk van Oers uit. Hij startte het productiebedrijf voor biologische vleeswaren in 2006. Toen zat hij al 25 jaar 'in het biologische vlees'. In 1981 richtte hij namelijk samen met Peter de Ruijter, zijn docent aan de slagersvakschool in Utrecht, De Groene Weg op, franchiseformule voor biologische slagerijen. Dat was een reactie op het Plan Mansholt, genoemd naar de Europese Commissaris die een radicale modernisering van de agrarische sector nastreefde.


Henk van Oers.

Lees hier het complete artikel.

Bron: Meat & Co
Publicatiedatum: