Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Stephanie kan het niet alleen en zoekt Co-Founder'

Van passie naar ontwikkeling van biologische producten

Tholen - Stephanie Gimbrère is onderneemster in hart en nieren. Zij is begonnen als vegan foodie en trendwatcher en heeft daar haar passie voor de plantaardige leefstijl in laten terugkomen. Ze werkt als zelfstandig plantbased business consultant onder de naam ' Vegan's Heaven'. "Ik adviseer bedrijven en help deze bedrijven met het uitwerken en ontwikkelen van hun concept. Dit doe ik zodat mijn klanten toegankelijker worden voor de plantaardige en duurzamere leefstijl en dus een grotere groep aan klanten kunnen bedienen". Denk daarbij aan strategiebepaling, productadvies en promoting, het geven van lezingen, het organiseren van evenementen en uiteraard de doelgroepbenadering . Ik merk dat de trend van 'duurzamer', 'gezonder' en 'plantaardig' sterk aan het groeien is", zo vertelt Stephanie.
 
Door haar werkzaamheden ging ze zich ook steeds meer verdiepen in gezond en biologisch. "Ik eet zelf zeker voor 80% biologisch en dit is een mooie aanvulling op wat ik wilde ontwikkelen. Ik doe veel marktonderzoek en op die manier ben ik achter de schermen zelf met een team aan de slag gegaan om producten te gaan ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een aantal plantaardige producten van hoog niveau. Het is nog geen groot assortiment, maar er zijn zeker plannen voor uitbreiding. Ik ben op het punt gekomen waar ik concrete stappen moet gaan zetten om dit nieuwe bedrijf van de grond te krijgen. Zowel financieel (met een investeerder), als praktisch. Ik heb grote ambities en zou deze graag waar willen maken, ook op commercieel vlak. Momenteel ben ik hard zoekende naar een co-founder die mij kan aanvullen in mijn werk. Samen bereik je vaak toch meer en binnen dit concept is er nog behoorlijk wat werk te doen om zo snel mogelijk te kunnen starten", laat de onderneemster weten.
 
Stephanie is op zoek naar een Co-Founder die fulltime zou willen instappen bij haar concept. "Het betreft een concept waarbinnen we (in de toekomst ook met food experts) producten gaan produceren en doorontwikkelen, om uiteindelijk een echt merk te worden. Met de uitstraling van het merk wil ik mensen verleiden en tegelijk inspireren om een stap naar een duurzame levensstijl te zetten. Een aanvulling op mijn eigen werkzaamheden is iemand die strategisch, commercieel en besluitvaardig is en niet bang is om snel te groeien en intern het productieproces van product tot klant weet te leiden", sluit Stephanie af.
 
Voor meer informatie:
Stephanie Gimbrère
Vegan's Heaven
06-437 45 999
vegansheaven@outlook.com