Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hebben meteen nieuwe leden mogen inschrijven"

Odin Voorschoten nu al omarmd

Afgelopen donderdag 19 april was de eerste dag dat de deuren van de nieuwe Odin winkel in Voorschoten open gingen. De reacties waren hartverwarmend. "Super dat er op de eerste dagen al zoveel leuke reacties zijn en dat we meteen nieuwe leden hebben mogen inschrijven. En klanten zijn erg enthousiast over de versafdelingen en hoe open de winkel geworden is", aldus bedrijfsleider Mina Schermer.



De 21ste Odin winkel zit aan een pleintje met onder andere een lunchroom, ijzerwarenzaak en een ijssalon. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Binnen is het ruim opgezet met een compleet biologisch assortiment. Ook wordt er doorlopend brood gebakken.

"In de eerste weken na opening hebben nieuwe klanten altijd veel vragen over lidmaatschap, ledenvoordeel en hoe het werkt", vertelt David Egelmeers die bij Odin verantwoordelijk is voor communicatie. "Dat is vrij logisch want deze manier van boodschappen doen, kennen mensen niet. Sommigen moeten ook aan het idee wennen dat ze opeens mede-eigenaar zijn van een biologische foodcoop. In de eerste dagen hebben al meer dan 20 mensen zich als lid aangemeld, wat een heel mooie start is. Gelukkig, want samen maken we het verschil."

Odin

Odin bestaat 35 jaar en is de grootste biologische foodcoop van Nederland. De coöperatie is eigendom van meer dan 6.500 leden en hun aantal groeit snel. Leden betalen maandelijks een bijdrage en krijgen daarvoor ledenvoordeel. Odin-leden hebben inspraak in het beleid van de coöperatie via de ledenraad. Odin heeft 21 winkels, een groothandel en een bezorgdienst. Daarnaast heeft de coöperatie een eigen imkerij en boerderij. Alles 100% biologisch en het liefst bio-dynamisch.

Voor meer informatie: www.odin.nl
Publicatiedatum: