Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische mozzarella komt als beste uit de test

Albert Heijn krijgt het hoogste rapportcijfer van de consumentenbond voor zijn biologische mozzarella. Dit geldt voor zowel de buffelmelk- als koemelkvariant.



Het expertpanel en de consumentenpanels zijn opvallend eensgezind. De buffelmozzarella van de Albert Heijn en Galbani zijn bij zowel de experts als de consumenten favoriet. Deze mozzarella's hebben een mooie structuur, zijn romig en hebben een goed zuurgehalte.



De buffelmozzarella kwam als beste uit de test met een 6,4 als eindcijfer en de koemelk mozzarella met een 7,0. Galbani eindigde bij beide varianten op een mooie tweede plaats.



Bron: Consumentenbond
Publicatiedatum: