Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nieuwe ondernemers al jarenlang klanten van ons"

Wisseling van de wacht bij Ekoplaza Texel

Tholen - Donald de Vrind en Bianca Witte worden de nieuwe eigenaars van Ekoplaza Texel in Den Burg. Dit bevestigt Hannie van Blaaderen die de winkel al 21 jaar samen met Peter Koster runt. "We geven het stokje met veel vertrouwen aan hen over. Donald en Bianca zijn bekende ondernemers op Texel. Dat is erg belangrijk. Ook hebben ze affiniteit met biologische voeding, ze zijn al jaren klanten van ons en hebben echt een groen hart. Ze hebben heel veel zin om hier aan de slag te gaan", vertelt Hannie.


Peter Koster, Donald de Vrind, Bianca Witte en Hannie van Blaaderen.

De nieuwe ondernemers zullen volgens haar vasthouden aan de kernwaarden van de Ekoplaza-formule. In de loop van de jaren is er veel veranderd, erkent Hannie. "Deze winkel bestaat al 40 jaar. Eerst onder de naam De Vlier, vervolgens Gimsel, ook is het een Natuurwinkel geweest en nu dus een Ekoplaza." Toen ze net begon ergerde ze zich nog wel eens aan het feit dat sommigen voor een enkel 'dieetproduct' naar de winkel kwamen. "Dan vroeg ik me af waarom de andere kinderen op het feestje bijvoorbeeld niet mochten smullen van één van onze biologische lolly's. Inmiddels is biologisch veel breder geaccepteerd. Als je goed nadenkt, doe je bij ons boodschappen."

Zaterdag 7 april is er vanaf 16:00 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Peter en Hannie ('Oud en Nieuw'). Een week later zal de winkel op feestelijke wijze heropend worden door het nieuwe ondernemerspaar. Hannie: "Het voelt zeker gek en ik besef met veel dingen dat dit de laatste keer is dat ik dit doe. De ene keer loop ik met een grote glimlach op mijn gezicht en het andere moment staan de tranen in mijn ogen. Wel zijn we heel blij dat het nu zo ver is. De periode rond Pasen is altijd extra druk. Hierin runnen wij de winkel nog en daarna gaan Donald en Bianca aan de slag."

Voor meer informatie:

Ekoplaza Texel

Hogerstraat 15
1791 CH Den Burg
0222 313951
ekoplaza.texel@gmail.com
www.ekoplaza.nl