Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Ekolander Natuurvoeding naar groter pand verhuisd

"Shop-in-shop van Wereldwinkel mooie aanvulling"

Tholen - De Ekolander Natuurvoeding in Lelystad is verhuisd. Afgelopen zaterdag (24 februari) is de winkel officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door Elly van Wageningen, wethouder van duurzaamheid. De Ekolander Natuurvoeding is nog altijd gevestigd in het Lelycentre, maar nu in een groter pand waar eerder Marskramer zat. "We zijn erg blij met dit nieuwe pand. Hierin zijn we echt klaar voor de toekomst. Dit pand is twee keer zo groot, waardoor we de producten mooier kunnen presenteren en er is ruimte voor nieuwe producten. We hebben een enquête gehouden onder onze klanten en hierin hebben we hen gevraagd naar de wensen. Naar aanleiding hiervan is onder meer het glutenvrije aanbod uitgebreid", vertelt Annie Verdonschot. Thieu en Annie Verdonschot runnen de winkel sinds de zomer van 2015 (zie dit eerdere Biojournaal-artikel).


Toespraak bij de opening.

Bijzondere verschijning in de winkel zijn de vijf schappen die gevuld zijn met Wereldwinkel-spullen. "Het gaat om een shop-in-shop. We richten ons op dezelfde groep klanten en zien het als een mooie aanvulling op ons aanbod." Een andere opvallende vernieuwing is volgens Annie te vinden op de broodafdeling. "We hebben nu de beschikking over een oven, waardoor we nu ook vers brood kunnen afbakken. Dit alles hebben we in samenwerking met Bakkerij Verbeek kunnen realiseren."


Ondernemers Annie en Thieu met één van de cadeaus.

De winkel is voorafgaand aan de opening slechts drie dagen dicht geweest. "We hebben heel veel hulp gehad en de meeste spullen konden we daardoor in één dag verhuizen. Uiteraard is er nog wel wat werk te verrichten, maar daar kunnen we de komende tijd op ons gemakje mee aan de slag." De eerste reacties zijn in ieder geval positief, meent Annie. "We hebben heel erg leuke reacties gekregen. Men ziet het echt als een aanwinst. Zelfs iemand die voorafgaand aan de verhuizing vrij sceptisch was heeft de nieuwe winkel al bezocht. Ook waren we vereerd dat de wethouder de opening wilde verrichten." Tijdens de opening viel er van alles te proeven en kregen lokale ondernemers, waaronder een wijnboer en kruidenleverancier, de kans om het verhaal achter hun producten rechtstreeks aan de klanten van De Ekolander te vertellen. Ook werd de opening aangekleed met muziek van onder andere een Djembé-groep.
 
Voor meer informatie:

Thieu en Annie Verdonschot
De Ekolander Natuurvoeding
Weverstraat 7
8223 AB Lelystad
0320 412113
info@ekolander.nl
www.ekolander.nl