Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oktober voor bio-boer Ad

Brabantse boeren op kalender

Het CDA in de provincie Noord-Brabant presenteerde op 29 januari jongstleden haar kalender met stoere Brabantse boeren.

Een jaar geleden kondigde het CDA aan twaalf Brabantse boeren te willen portretteren, die elk een stoer boerenverhaal belichamen. Uit de vele en uiteenlopende aanmeldingen die volgden koos het CDA twaalf boeren uit, die eerder deze maand op de foto gingen en hun stoere verhaal lieten optekenen. Het eindresultaat is een kalender die vanaf volgende week via het CDA verkrijgbaar is.

Ton Braspenning, Lid van Provinciale Staten Noord-Brabant voor het CDA en melkveehouder: "Er zijn in Brabant veel mooie verhalen te vertellen uit de agrarische sector. Over boeren die lef hebben, die iets doen wat anderen niet doen, en die werken met liefde en passie. Achter iedere foto die we hebben gemaakt zit een bijzonder verhaal. Een verhaal dat we door willen geven. Via deze kalender."

Zo ook het verhaal van boer Ad (oktober), die biologisch boert en samenwerkt met natuurorganisatie Brabants Landschap om mens, dier en omgeving het beste van het beste te geven.

Bron: CDA Brabant

Publicatiedatum: