Directeur Hylcke Okkinga, Montea Nederland:

"Oplevering magazijnen LogistiekPark A12 snel mogelijk"

Tholen - Welbekende partijen als Eosta en Lidl hebben zich al met hun DC op het LogistiekPark A12 gevestigd. Het park - gelegen in de Zuidplaspolder in de driehoek Rotterdam, Gouda en Zoetermeer - is onderdeel van de ontwikkeling Glasparel+ in Waddinxveen. De ontwikkeling van het LogistiekPark A12 is een samenwerking tussen Wayland Real Estate en Montea. "We bieden ruimte aan logistiek vastgoed van 20.000 m² tot 120.000 m²", vertelt directeur Hylcke Okkinga van Montea Nederland.Montea is een ontwikkelende investeerder in logistiek vastgoed in Nederland, België en Frankrijk. Het team van logistieke vastgoedexperts creëert samen met en op maat van de klant de ideale vastgoedoplossing. Er wordt pertinent gekozen voor belangrijke logistieke kruispunten. Gebouwen worden ontwikkeld volgens de strengste normen, want ze worden lange termijn in portefeuille behouden. Door de kwalitatief hoogwaardige ontwikkelingen is Montea een partner voor haar huurders en een referentiespeler op de logistieke vastgoedmarkt.

"Wij bouwen en ontwerpen magazijnen geheel op maat van de klant. Het unieke aan onze werkwijze is dat wij de eindbelegger zijn en panden langjarig in bezit houden", vertelt Hylcke. Volgens hem is de vastgoedmarkt momenteel volop in beweging. "Er is veel vraag en het aanbod is beperkt. Ook in dit park is veel interesse. We zijn al met meerdere partijen in gesprek. Het park ligt dan logistiek gezien ook erg gunstig in hartje Randstad en tevens direct ontsloten aan de A12 Den Haag - Utrecht en indirect aan de A20 Rotterdam - Utrecht.""Daarbij is het ontwikkelen van het vastgoed op korte termijn realiseerbaar, omdat de omgevingsvergunning reeds is aangevraagd. Oplevering van de magazijnen is mogelijk binnen acht maanden na overeenkomst. Het bedrijvenpark is een uitbreiding op het succesvolle Distripark A12/Doelwijk en de gemeente Waddinxveen ondersteunt nieuwe ruimte voor logistieke ondernemingen. Er is 20 hectare bouwgrond beschikbaar voor logistiek en distributie. LogistiekPark A12 is daarmee een ideale locatie voor de logistieke bedrijven in de AGF-sector", vertelt Hylcke.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol op het logistieke park. "De XXL kavels zijn ideaal voor hoogwaardige logistieke bedrijfsruimten die voldoen aan de laatste logistieke en duurzame normen en uitgangspunten", besluit Okkinga. 

Toekomstige huurders op LogistiekPark A12 kunnen dus rekenen op interessante energievoorzieningen in Waddinxveen. Ook de gemeente stimuleert een duurzame energie-infrastructuur. Er wordt een warmtenet ontwikkeld waarbij de restwarmte van de ene gebruiker wordt gebruikt door een andere gebruiker om te voorzien in zijn energiebehoefte. Huurders op LogistiekPark A12 sluiten aan op dit warmtenetwerk. Ook het regenwater vanuit het logistiek park zal worden hergebruikt; het overtollige regenwater wordt geleverd aan de kassen op het nabijgelegen agri-business terrein dat eveneens onderdeel is van het project Glasparel+, dat wordt ontwikkeld door Wayland.Voor meer informatie:
Montea Nederland
Ellen Pankhurststraat 1c
5032 MD Tilburg
T: +31 (0)88 2053 888
hylcke.okkinga@montea.com
www.montea.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.