Vanaf half oktober springen er twee vrolijke geitjes rond in de supermarkt: Zoë & Zazu. De boerderijdiertjes prijken op de in het oog springende driehoekige kaasverpakkingen. Elk kaasje is gemaakt van biologische geitenmelk. De geiten eten alleen biologisch voer en hun verzorgers gebruiken geen preventieve medicatie. Ze hebben meer leefruimte, hun luchtige stallen zijn vervuld van natuurlijk licht en ze kunnen naar buiten wanneer ze willen. Pure, romige smaak

Zoë & Zazu kazen zijn er in drie verrassende smaken: fris naturel met een eetbaar aslaagje, met geurende venkelpollen en met een luxe truffelsmaak. Super Natural is bedekt met een laagje natuurlijk eetbare as, die de pure romige smaak van de kaas nog meer naar boven brengt. Het aslaagje is gemaakt plantaardige vezels. Vroeger zorgde deze as ervoor dat de kaas niet uitdroogde of verzuurde. Tegenwoordig heeft de kaas dat niet meer nodig, maar is het laagje een smaakvolle knipoog naar het verleden. Wild Fennel bevat geurende wilde venkel en Midnight Truffle is rijk aan aromatische truffel. De drie varianten gerijpte geitenkaas zijn geschikt voor de borrelplank met een glas wijn of speciaalbier. Ook is Zoë & Zazu ook gericht op andere gebruiksmomenten, zoals bijvoorbeeld op een luxe sandwich, een tosti, door een salade of warm gerecht. 

Natuurlijke rijping

De verse zachte geitenkaas rijpt op natuurlijke wijze in de kaasmakerij, totdat deze klaar is voor consumptie. De kaas rijpt daarna rustig verder in de verpakking; in de supermarkt, maar ook thuis in de koelkast. Op de binnenkant van de verpakking van Zoë & Zazu geitenkaasjes staat daarom uitgelegd wat de consument kan verwachten:

Kort gerijpt: meer dan 20 dagen tot de houdbaarheidsdatum. Vers van de kaasmakerij, de kaas is stevig en vochtig met een lichte citrussmaak.
Gerijpt: 10 tot 20 dagen voor de houdbaarheidsdatum. Een zachtere, boterachtige textuur met een vleugje bloemen en kruiden.
Lang gerijpt: minder dan 10 dagen voor de houdbaarheidsdatum. Onder de dikke, gemarmerde korst wacht een romige en licht aardse smaak.

De varianten zijn beschikbaar in diverse Albert Heijn winkels voor een verkoopprijs van 3,49 euro.