Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gratis biologisch boodschappenpakket gewild

Drukte bij zomerspaaractie Natuurwinkel en Biologisch Specialist

Afgelopen zomer konden klanten van deelnemende Natuurwinkels en Biologische Specialisten sparen voor een gratis biologisch boodschappenpakket ter waarde van 45 euro. Tot zaterdag was er de mogelijkheid om de spaarkaart te verzilveren, inmiddels is de actie afgerond. Consumenten hebben deze zomer volop gespaard voor gratis biologische boodschappen. 

Jacqueline de Kool, manager Sales, formule en inkoop bij Natudis: "De zomerspaaractie heeft onze verwachtingen flink overtroffen. Er zijn veel meer gevulde pakketten richting de winkels gestuurd dan wij van te voren hadden ingeschat. Te horen aan de positieve reacties uit de markt, zijn ook de deelnemende winkeliers blij met het resultaat van de zomerspaaractie."

Ruben Kool, bedrijfsleider bij Natuurwinkel Utrecht: "Het was een overweldigend succes, klanten waren vaak blij verrast door de rijk gevulde pakketten. Het was leuk om te zien dat veel klanten in de laatste weken nog extra gingen besteden om de spaarkaart vol te krijgen." Ook Hélène Melis-van Kampen van Gezondheidswinkel Broeders in Oosterhout was enthousiast. "Het was een actie waar heel veel klanten enthousiast aan hebben meegedaan. Ik heb inmiddels van diverse klanten gehoord dat zij nieuwe producten hebben ontdekt door het boodschappenpakket."

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl
Publicatiedatum: