Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 26 juni t/m 16 september

Spaaractie voor boodschappenpakket bij Natuurwinkel en Biologisch Specialist

Deze zomer kunnen klanten van deelnemende Natuurwinkels en Biologische Specialisten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 45 euro. Het boodschappenpakket is rijkelijk gevuld met uiteenlopende biologische producten zoals pasta, rijst, sap, thee, chips en chocolade. Er zit van alles in voor het hele gezin. Naast de biologische voedingswaren krijgen de klanten ook kortingscoupons en een editie van het magazine gezondNu.

De zomerspaarcampagne is een actie van Natudis, biologische groothandel. Jacqueline de Kool, Manager Sales, formule en inkoop: "We willen ondernemers van Natuurwinkel en Biologisch Specialist graag een extra mogelijkheid bieden om hun klanten goed te bedienen. Met deze actie kunnen ondernemers hun waardering uiten aan trouwe klanten."De spaaractie in het kort

Twaalf weken lang ontvangen klanten bij besteding van elke 10 euro een spaarzegel. Bij 40 spaarzegels is de kaart vol en haalt de klant het boodschappenpakket op in de winkel. De spaaractie loopt van 26 juni tot en met 16 september 2017. Volle spaarkaarten kunnen tot 30 september 2017 ingeleverd worden.

Deelnemende winkels

Op www.natuurwinkel.nl/acties/zomerspaarcampagne en www.biologisch-specialist.nl vind je meer informatie over deze zomerspaarcampagne en de deelnemende winkels.
Publicatiedatum: