9 november: BIOFACH India & Organic World Congress

"Indiase biomarkt groeit jaarlijks met een kwart"

Als BIOFACH INDIA samen met INDIA ORGANIC op 9 november haar deuren opent, zal het Oosten voor even fungeren als dé centrale onmoetingsplek voor de biologische sector. Beide evenementen vinden plaats in India Expo Mart (IEML) in Greater Noida, nabij New Delhi. De minister-president van India, Narendra Modi, heeft al bevestigd de beurzen te bezoeken. Roland Fleck, CEO van de NürnbergMesse Group, is positief over de samenwerking. "We bieden experts uit de wereldwijde biosector een mooi handelsplatform om kennis te nemen van de mogelijkheden in India."BIOFACH INDIA en het gelijktijdige Organic World Congress, waarvan laatstgenoemde eens in de drie jaar wordt georganiseerd, "stellen zich ten doel de internationale biologische gemeenschap bewust te maken van de enorme potentie van biologische teelt en productie in India", legt Markus Arbenz, uitvoerend directeur van IFOAM – Organics International, uit.

"In India beleeft bio geen kortstondige opleving", zegt Sonia Prashar, directeur van NürnbergMesse India. "De timing van BIOFACH INDIA 2017 en het Organic World Congress kan niet beter: de vraag naar biologische voeding en dranken is bezig aan een onstuitbare opmars. De markt groeit tot 2020 jaarlijks tegen de 25%, naar verwachting."

Voor meer informatie: NürnbergMesse Group

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.