Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 11 mei op biologische markt Roosendaal

Ecoville: grootste biologische groentekraam van Nederland

De grootste biologische groente- en fruitkraam van Nederland is een aanwinst van formaat voor de biologische donderdagmarkt in Roosendaal. Kaas en brood waren altijd een vast punt op de biologische markt, maar met groente en fruit wilde dat niet zo lukken. Dat gaat vanaf 11 mei veranderen. Met de komst van Ecoville, de grootste kraam met biologisch groente en fruit in Nederland, krijgt de biologische markt een flinke boost.



24 meter groente en fruit

Ecoville biedt een compleet, biologisch assortiment aan groente en fruit. Drie kramen vol, elke week weer, alles even vers en fris. Heel veel producten komen uit eigen regio, vooral uit de Hoekse Waard. Naast het standaardaanbod, heeft Ecoville onder meer superkwaliteit asperges uit Brabant en Limburg, tomaten in alle vormen en kleuren uit Voorne-Putten, raapsteeltjes, zomerpostelein, lamsoor en zeekraal. Straks in de zomer heeft Ecoville alle bessensoorten uit Zeeland. En er zijn ook altijd bijzondere producten te vinden die nieuwsgierig maken – mét ideeën over de bereiding.

Oneindig veel variatie

Ecoville bestaat al bijna 15 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een echte groente- en fruitspecialist die puur biologisch werkt. Het seizoen heeft een centrale plaats in het aanbod. Maar dat maakt biologisch absoluut niet saai en sober, want onnoemelijk veel variatie komt gewoon van Nederlandse bodem. Elke week zijn er 16 aanbiedingen uit het seizoen, die elke keer wisselen.

Alle verse bioboodschappen

De biologische markt biedt de klanten nu een compleet en bijzonder veelzijdig versaanbod: de goedgesorteerde kaaskraam van ’t Cereaal, eerlijk vlees van natuurslager Rijks, lekker brood van Le Perron én de rijkdom aan groente en fruit van Ecoville. Verse bioboodschappen haal je op de biologische markt, elke donderdag van 9 tot 2 uur op de Nieuwe Markt.

Voor meer informatie: www.ecoville.nl
Publicatiedatum: