Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerderijwinkel op bio-boerderij De Nieuwenburgt opent 1 april

Biologische boerderij De Nieuwenburgt in Spankeren opent op zaterdag 1 april 2017 haar nieuwe boerderijwinkel. Van 10:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom aan de Kappersweg 5 om de winkel die in de oorspronkelijke kapschuur is gebouwd, officieel in gebruik te nemen.

Biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt verkoopt verse en eerlijke melk, kazen, rundvlees en appelsap van eigen koeien en land, en onder meer kip, eieren, aardappelen en varkensvlees van biologische collega-boeren uit de omgeving.

De biologische boerderij in Spankeren is in 2016 gestart door Hans Nieuwenburg en Tanja Wezendonk. Ze houden ruim 70 Jersey-koeien, die vorige week voor het eerst weer in de wei in konden. Dit jaar zijn er bovendien 15 kalfjes geboren. Sinds 15 oktober vorig jaar werden alle biologische producten vanuit de serre van de woning verkocht. Intussen bouwden ze aan een nieuwe, grotere winkel in de kapschuur.

Voor meer informatie: www.denieuwenburgt.nl

Bron: Rheden Nieuws



Publicatiedatum: