Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hooidammer Honing-Tijm en Truffel geïntroduceerd tijdens BIOFACH

Nieuwe bio-geitenkazen dankzij toegenomen melkaanbod

Tholen - Kaasmakerij Henri Willig presenteerde op de BIOFACH twee nieuwe geitenkazen. De ontwikkeling van deze kazen is mogelijk nu de biologische geitenmelk inmiddels weer goed te verkrijgen is, zo geeft commercieel directeur René Rovers aan. "Vanwege deze betere verkrijgbaarheid hebben we besloten om nieuwe elan te brengen in ons aanbod." Nieuw zijn de Hooidammer biologische geitenkaas met Honing en Tijm en de variant met truffelsmaak.



René heeft een goed gevoel overgehouden aan de BIOFACH. "Ik heb het ervaren als een erg positieve beurs. Voor ons viel het aantal nieuwe leads een beetje tegen, maar het is lastig te bepalen of dat nou aan het type bezoekers lag of aan het feit dat we al zoveel jaar op de beurs staan. Ideaal was in ieder geval dat we weer heel veel van onze klanten hebben kunnen spreken op de beurs. Dat is altijd heel waardevol, zo hebben we veel jaargesprekken kunnen voeren in de stand. Ook wisten de winkeliers ons weer goed te vinden."


De reacties op de nieuwe smaken waren ook heel positief. "De Truffel-variant is qua smaak niet helemaal nieuw, deze hebben we immers al een tijd in de koe-variant. De Honing en Tijm-kaas daarentegen zorgde voor positieve verbazing bij de bezoekers. Deze kaas smaakt heel bijzonder, het zoete van de honing en de specifieke smaak van de tijm is een erg lekkere combinatie. We zijn heel blij met deze nieuwe aanvulling op ons assortiment. Van de Truffel verwachten we vooral veel rond de feestdagen. Dit is immers een wat luxere smaak."


René vertelt dat de markt voor biologische geitenmelk vorig jaar weer goed aangetrokken is. "De andere geitenkazen zijn nu ook weer in jong belegen en belegen beschikbaar. De toename in het melkaanbod is vooral te danken aan het feit dat onze bestaande leveranciers hun productie uit hebben kunnen breiden, waardoor de biologische geitenmelk inmiddels weer goed leverbaar is. Hierdoor kunnen wij ons assortiment doorontwikkelen", besluit René.

Voor meer informatie:

René Rovers
Henri Willig
Venus 16-18
8448 GW Heerenveen
0513 484360
rene.rovers@willig.nl
www.henriwillig.nl