Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bereidingsproces geoptimaliseerd na verhoging productiecapaciteit

Weerribben Zuivel kwark weer optimaal

De afgelopen jaren is Weerribben Zuivel kwark uitgegroeid tot één van de meest succesvolle producten in het Weerribben Zuivel-assortiment en in het zuivelassortiment van de bio-speciaalzaak. Met name de magere kwark van Weerribben Zuivel is een echte hardloper. Keerzijde hiervan was dat de productiecapaciteit niet meer toereikend was. Daarom wordt de kwark sinds enige maanden met een nieuwe installatie geproduceerd. Hierdoor was de kwark aanvankelijk wat anders van structuur en smaak. Inmiddels is het bereidingsproces geoptimaliseerd en is de kwaliteit weer optimaal.

Klaas de Lange: "We zijn nu weer trots op de smaak en structuur van Weerribben Zuivel kwark. Onze kwark heeft een heerlijk zijdezachte structuur, en volle romige smaak. Inmiddels hebben we ook weer positieve reacties van consumenten ontvangen over de kwark van Weerribben Zuivel. We denken dat we met deze kwaliteit nog veel nieuwe kopers kunnen bereiken."



Wilt u in uw winkel een proeverij organiseren met Weerribben Zuivel kwark, neem dan contact met Weerribben Zuivel op voor ondersteuning, via myrthe@weerribbenzuivel.nl. Ze horen ook graag uw reactie op de smaak en structuur van Weerribben Zuivel kwark.

Voor meer informatie: www.weerribbenzuivel.nl
Publicatiedatum: