Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yaviva voegt Alphanova Baby toe aan assortiment

Eco cosmetica groothandel Yaviva voegt deze maand weer een merk toe aan haar assortiment: Alphanova Baby. Verzorgingsproducten voor de allerkleinsten: zacht, biologisch, werkzaam schappelijk geprijsd. Met de complete lijn verzorgingsproducten voor de gevoelige babyhuid wil Alphanova Baby aantonen dat biologische of eco babyverzorging niet duur hoeft te zijn.



De tere babyhuid reageert niet altijd goed op reguliere verzorgingsproducten. Alphanova Baby gebruikt daarom voor minimaal 99% aan natuurlijke, biologische ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Bovendien zijn de producten vrij van zeep, parabenen, kleurstoffen, essentiële oliën, allergenen en dierlijke bestanddelen. Hierdoor zijn ze geschikt voor de gevoelige babyhuid.

Vriendelijk voor baby, natuur en milieu

De producten van Alphanova Baby bevatten diverse biologisch geteelde ingrediënten die de huid verzorgen, kalmeren en beschermen. Zo heeft biologische zoete amandelolie een hydraterend en kalmerend effect. Kamille kalmeert en verzacht de gevoelige babyhuid en lelie kalmeert en heeft antibacteriële eigenschappen.

Alle producten zijn ECOCERT biologisch gecertificeerd, zijn niet op dieren getest en zijn geschikt voor veganisten. Bovendien zijn ze verpakt in een recyclebare verpakking. De producten van Alphanova BABY zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi. Verkoopprijzen gaan vanaf 7,05 euro.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: