Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza rolt nu ook landelijke bezorgdienst uit

Ekoplaza, de biologische supermarkt, bezorgt de boodschappen nu ook landelijk. Drie jaar geleden werd de eerste online bestelling geplaatst bij Ekoplaza en inmiddels weten zo'n 10.000 bezoekers per dag de website te vinden voor een gevarieerd aanbod aan biologische boodschappen. Met deze landelijke bezorgservice wordt het hele assortiment voor iedereen bereikbaar.



De landelijke bezorgservice is opgezet in samenwerking met PostNL. Dit heeft als voordeel dat de bestelling in de avond bezorgd zal worden. Op iedere doordeweekse dag worden de boodschappen tussen 18.00 en 21.30 uur aan de deur bezorgd. Twee uur voor de bezorging wordt een sms naar de klant verstuurd met een aankondiging. PostNL vervoert de bestelling in speciale vershoudboxen, waarin ook de gekoelde boodschappen lange tijd op de juiste temperatuur blijven.

Erik Does, algemeen directeur Ekoplaza: "We zijn erg blij dat we met een betrouwbare onderneming als PostNL de samenwerking zijn aangegaan en op deze manier de gezonde leefstijl voor iedereen in Nederland nog toegankelijker kunnen maken."

Carlos Mendes Aguiar, commercieel directeur PostNL Pakketten Benelux: "Steeds meer consumenten bestellen online levensmiddelen, van kruidenierswaren tot verse producten. We kijken uit naar de samenwerking met Ekoplaza. Met ons netwerk en onze speciale koelbox kunnen we alle biologische boodschappen bij de klanten van Ekoplaza landelijk thuisbezorgen."

Vandaag besteld, morgen in huis

Voor de landelijke bezorging geldt net als voor de huidige online bestellingen: voor 13.00 uur besteld, dan zijn de boodschappen de volgende dag in huis. Minimale bestelkosten voor het landelijk thuisbezorgen zijn 60 euro. Er wordt 4,50 euro aan bezorgkosten gerekend als de bestelling via PostNL gaat. De bezorgservice is op alle doordeweekse dagen beschikbaar.

Aanvullende service

De landelijke bezorgdienst met PostNL is een aanvulling op de huidige bezorging via 'Ekoplaza Direct', waarbij de boodschappen door de ondernemers worden thuisbezorgd. Bij Ekoplaza Direct is het ook mogelijk om aan de deur te betalen en kunnen statiegeldartikelen retour worden genomen. Tijdens het bestellen op de website kan de klant een keuze maken tussen afhalen in een van de ruim 95 afhaalpunten, bezorging via PostNL of Ekoplaza Direct.

Voor meer informatie:
www.ekoplaza.nl
www.udea.nl
Publicatiedatum: