Jonge rucola, boerenkool en spinazie

Nieuwe sla-producten geïntroduceerd

Braga Fresh, een derde generatie familiebedrijf en nummer 1 in de categorie verse biologische producten, heeft onlangs zes nieuwe kant en klare producten jonge bladgroenten en slamixen geïntroduceerd onder hun premium lijn van Josie's organics.

Josie's Organics jonge rucola, jonge boerenkool, jonge spinazie, Lente Mix, Half & Half en Power Greens (een mix van jonge biologische spinazie, jonge biologische boerenkool, biologische groente, rode snijbiet en geraspte biologische wortel) zijn beschikbaar in 500 gram clamshells. Jonge biologische spinazie en biologische lente mix zijn eveneens beschikbaar in familieverpakkingen van 1600 gram clamshells."Onze Josie's Organics jonge bladgroente en slamixen bieden gemak en keuze aan klanten die die voorkeur geven aan biologisch", zegt Nicholas DaCosta, voorzitter van Braga Fresh Foods. "Als eigenaar en teler met zowel vollegronds- als kasteelt, is Braga Fresh in staat om continu innovatieve producten te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van consumenten naar biologische producten."

In september 2016 introduceerde Braga Fresh twee nieuw sets met gesneden salade voor Josie's Organics lijn. Hun biologische salade van zoete boerenkool en biologische Chinese salade met bijgevoegd biologische dressing en toppings, maakte hun debuut in de opvallende Josie's Organics blauw gestippelde verpakkingen naar supermarkten door heel de V.S. en zijn al beschikbaar in een groot gebied.

DaCosta: "Nu biologische producten de markt sturen en onze kant-en-klare salades het goed doen, zien we er naar uit om dit succes door te zetten met onze nieuwe biologische bladgroenten en slamixen. Ons doel is om onze retailpartners te ondersteunen door 52 weken per jaar smaakvolle, makkelijke, verse kwaliteitsgroenten en sla te leveren."

Voor meer informatie:
Alisa Teglia
Tel: 831-744-3024

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.